ELIX Polymers anuncia una nueva inversión en su planta de Tarragona

L’empresa Elix Polymers, fabricant de materials termoplàstics, situada al Polígon Sud de Tarragona, ha anunciat una nova inversió per un import de 4 milions euros que té com a objectiu optimitzar les seves instal·lacions de producció de pols d’ABS.

La previsió d’inici d’execució d’aquest nou projecte és per a l’any 2018 i el desenvolupament i consolidació d’aquest, es realitzarà durant els anys 2018 i 2019.

La pols d’ABS és utilitzada com a producte intermedi per a la producció de compostos d’ABS, així com a modificador d’impacte en altres compostos termoplàstics. Elix Polymers a través d’aquest nou pla d’inversió consolida l’accés a aquest intermedi per a la seva pròpia producció d’ABS i compostos d’ABS; així com un millor posicionament en el mercat europeu com a subministrador de pols d’ABS.

Aquesta inversió s’emmarca en el Pla Estratègic de la companyia, que consolidarà després de diversos anys de creixement a Elix Polymers com a fabricant de referència d’ABS i compostos d’ABS en les aplicacions i segments de major especialització.

David Castañeda, director d’Operacions i Desenvolupament de Nous Negocis de Elix Polymers va afirmar: “Dins el pla estratègic de la companyia, busquem acompanyar al client en el seu creixement, afermar-nos en els mercats clau i incrementar la nostra presència internacional mitjançant l’accés a nous nínxols de mercat i especialitats en la regió NAFTA i continent asiàtic. Aquesta inversió, permetrà a més optimitzar i flexibilitzar les nostres operacions, amb l’objectiu de seguir sent referència en el mercat per la nostra fiabilitat i les nostres solucions a mida “.

Aquest projecte d’inversió proporcionarà a Elix Polymers la millor tecnologia del mercat, comptant en la seva posada en marxa i desenvolupament amb la col·laboració dels principals proveïdors de referència en els equips seleccionats. Així mateix, incorporarà equips que permetran la integració de la indústria 4.0 en l’operativa de les instal·lacions.

Durant els últims dos anys, seguint el seu Pla Estratègic de creixement, Elix Polymers ha realitzat importants inversions en les seves instal·lacions i sistemes d’informació i gestió amb l’objectiu d’expansionar-, posicionar-se al mercat i diferenciar-se dels seus competidors oferint un servei basat en els factors clau de flexibilitat, proximitat als clients, proactivitat, perspectiva global i solucions de servei a mida.

Aquesta nova inversió en les instal·lacions, juntament amb les realitzades en aquests dos últims anys, demostra el compromís de Elix Polymers amb el seu centre productiu de Tarragona

font:aeqt