Nestlé invertirà 1 milió d’euros a la seva fàbrica de Reus

La principal millora serà la instal·lació de 8 noves sitges per guardar el cafè verd

Nestlé invertirà 1 milió d’euros a la fàbrica de cafè torrat, ubicada a Reus  per reformar i augmentar la capacitat del seu magatzem. La principal millora serà la instal·lació de 8 noves sitges per guardar el cafè verd.

Aquesta nova partida dotarà la planta de Reus de més capacitat d’emmagatzematge i, a més, millorarà els processos. “El nou magatzem ens permetrà millorar l‟operativa i incrementar la nostra capacitat d‟emmagatzematge en un 20 %. Amb aquesta i les darreres inversions, Nestlé reforça la fàbrica de Reus perquè segueixi sent un referent en l’elaboració de cafè torrat a nivell europeu”, destaca Carlos Sanz, director de la fàbrica de la Companyia a Reus.

Un impuls de més de 7 milions en dos anys

Aquesta nova partida se suma als sis milions i mig que la companyia ja va invertir l’any passat per instal·lar una nova línia de producció de cafè que inclou una torradora d’última tecnologia, una màquina d’omplir i avançar sistemes d’empaquetat i paletització.

A més, el centre disposa del primer parc solar fotovoltaic de la Companyia a Espanya. La instal·lació ─posada en marxa al costat de l’empresa proveïdora de serveis energètics Enertika─ compta amb més de 1.500 panells ubicats als terrenys de la fàbrica que proporcionen prop del 30 % de l’electricitat anual emprada a la planta permetent un estalvi de 280 tones de emissions de diòxid de carboni (CO2) a l’any. Font: canalreus, pixabay