Constantí tindrà un parc fotovoltaic de més de 17 ha que abastirà el polígon industrial del municipi

Constantí, al Tarragonès, tindrà un parc fotovoltaic de més 17 hectàrees de superfície que abastirà el polígon industrial del municipi. Es tracta d’un dels parcs més grans de Catalunya i la iniciativa ja té el vistiplau de la Generalitat.

Està previst que al març de l’any que ve comencin les obres per fer realitat el projecte i que la instal·lació entri en funcionament al novembre.

El Parc promogut per l’empresa IOSA GREEN ENERGY abastirà les 425 empreses que hi ha al polígon industrial de Constantí, entre les quals una incineradora de residus i una planta de residus sanitaris.

L’alcalde de Constantí veu en molts bon ulls el projecte que s’ubica en un lloc compatible amb el planejament urbanístic del municipi.

El projecte té com a mínim 30 anys d’explotació, de moment la iniciativa ha rebut el vistiplau de la Ponència d’energies renovables de la Generalitat de Catalunya i ara el proper tràmit passa per redactar i tramitar el projecte d’actuació específic i posteriorment la llicència municipal d’obres. Font:ccma.cat