Anul·len una sanció de 3 milions a Iberdrola i Endesa per Vandellòs II

que obliga a les empreses a adaptar-se en un període màxim d’un any a les exigències i especificacions sobre energia nuclear.
Iberdrola va impugnar la sanció, tot i que posteriorment una segona ordre del ministeri va tornar a sancionar, augmentant la sanció fins als tres milions d’euros.
estiman el recurs que la companyia presentà fa dos anys contra l’ordre ministerial del 25 de setembre de 2014, i en la que se resol un expedient sancionador contra les dos companyies titulars de la central nuclear mitjançant la imposició d’ una multa de 3 milions d’euros. Cal recordar que Endesa,
amb un 72%, i Iberdrola, amb un 28%, són els propietaris de la instal·lació rebaixant la sanció fins a l’import mínim de 300.000 euros. D’altra banda, l’administració assumirà els costos del procés.
que en termes generals especifica que no se pot enjudiciar dues vegades pel mateix delicte. I és que el Ministeri d’Indústria sancionà una segona vegada a les empreses, i aquesta vegada ho va fer per un import molt superior,

Deixa un comentari