Una filial de Sun European Partners, LLP completa la venda de la seva inversió en Elix Polymers a Sinochem International

Sun European Partners, LLP ( “Sun European Partners”) va anunciar que una de les seves filials ha completat la venda de la seva inversió en Elix Polymers ( “Elix” o “la Companyia”), un destacat fabricant de resines ABS (acrilonitrilo- butadiè-estirè) i derivats a Europa, a Sinochem International (Overseas) Pres. Ltd per un valor de 195 milions d’euros.

Elix va ser adquirida per una filial de Sun European Partners a 2012. Des de la seva adquisició, Sun ha supervisat la transformació de l’Empresa, que ha passat d’operar com a unitat centrada en la producció de grans conglomerats químics a ser líder de mercat autosuficient amb un servei i un producte immillorables. Les iniciatives operatives de Elix, incloent la introducció d’una producció optimitzada i l’excel·lència comercial, han comportat un salt considerable en la productivitat, nivells rècord de satisfacció del client i un gran increment de les vendes, de manera que durant la titularitat de Sun es ha quadruplicat l’EBITDA.

Lionel d’Posson, gerent de Sun European Partners, comenta: «Ens complau haver completat la venda de Elix. El progrés realitzat per la Companyia durant la nostra titularitat ha permès una sortida satisfactòria i seguim buscant activament noves inversions a Espanya.»

Elix Polymers comença una nova etapa en els més de 40 anys d’història, sota la nova propietat Xina, i considera que és una gran oportunitat de creixement internacional al mercat asiàtic. Des del seu inici, Elix es va centrar en el mercat europeu i posteriorment ha crescut a la regió NAFTA, concretament a Amèrica del Nord i Mèxic. El següent pas acordat dins de la seva estratègia de negoci era apuntar a Àsia i la Xina en particular.

La integració d’Elix en un grup químic tan important com és Sinochem International aconseguirà posicionar la marca ràpidament al mercat asiàtic i la reforçarà en l’europeu i americà.